PMO
Doelstelling PMO 2.0  |
PMO community  |
PMO Sharepoint  |

Stichting PMO 2.0 is het vakplatform voor een nieuwe generatie professionals werkzaam in een relatief nieuw vakgebied de Project Management Organisatie.

 

PMO 2.0 heeft als kennisorganisatie twee doelstellingen: de ontwikkeling van het vakgebied en de ontwikkeling van de professionals werkzaam in dit vakgebied.

 

PMO 2.0 is een platform van vakgenoten ten behoeve van de professionalisering van het vakgebied, door middel van het uitwisselen van ´best practices´ en innovatieve ontwikkelingen en de voor de ontwikkeling van de professionals werkzaam in dit vakgebied. Daarnaast richt PMO 2.0 zich ook op maatschappelijke onderwerpen.

 

PMO 2.0 is initiatief nemer van de PMO-opleidingen. PMO 2.0 streeft ernaar dat de opleidingen de marktstandaard  voor de PMO professional, daarom is PMO 2.0 actief met de voorbereidingen voor een certificeringstraject voor de opleidingen. Lees verder….

 

De leden van PMO 2.0 zijn professionals werkzaam in het vakgebied, in vaste dienst, in dienst van detacheringorganisaties, zelfstandig werkzaam (freelance) en mensen die het belang van een professioneel PMO ondersteunen. Deelname aan PMO 2.0 is gratis en start met de aanmelding als lid van onze LinkedIn group PMO 2.0 ´the Netherlands´. Meldt u nu aan….

 

Organisaties die het initiatief willen ondersteunen kunnen zich aanmelden als Partner of Sponsor. Click hier voor meer informatie….

 

PMO 2.0 organiseert voor haar leden Ronde Tafels, Practical meetings, workshop en bijeenkomsten. Voor de verdere uitwisseling van informatie, best practices templates en andere PMO gerelateerde onderwerpen heeft PMO 2.0 een sharepoint omgeving ingericht. Click hier voor meer informatie….

 

PMO
is getting the project done
Doelstelling PMO 2.0
Partners en Sponsors